ua en ru

Facebook більше години працював з перебоями

Соціальна мережа Facebook працює з великими перебоями. Повідомлення про це приходять не тільки з Києва, але також з-за кордону. Користувачі можуть обмінюватися особистими повідомленнями, проте поміняти статус, прокоментувати публічне повідомлення або відправити фотографію не вдається. "Стрічки" подій висять вже більше години.

Соціальна мережа Facebook більше години працювала з перебоями. Повідомлення про це приходили не тільки з Києва, але також з-за кордону. Користувачі могли обмінюватися особистими повідомленнями, проте поміняти статус, прокоментувати публічне повідомлення або відправити фотографію не вдавалося. "Стрічки" подій висіли більше години.

Після відправки повідомлення мережа видавала помилку і просила спробувати знову через кілька хвилин.

На даний момент соцмережа запрацювала у звичайному режимі.

Прес-секретар Facebook заявив виданню The Next Web, що в даний час компанія вивчає отриману інформацію про перебої в роботі соцмережі.

Соціальна мережа Facebook була заснована в 2004 р. В 2012 р. загальний прибуток Facebook перевищила 5 млрд дол. США. Доходи від продажу реклами склали понад 85% всієї виручки соцмережі. У кінці серпня капіталізація Facebook перевищила 100 млрд дол. Всього на сайті зареєстровано більше 1 млрд користувачів.

Facebook більше години працював з перебоями