ua en ru

Facebook може використовувати криптовалюти в сервісах сайту

Facebook може використовувати криптовалюти в сервісах сайту Фото: Марк Цукерберг (facebook.com/zuck)

Марк Цукерберг вивчає ризики і переваги роботи з криптовалютами

Facebook розглядає можливість використовувати криптовалюти в сервісах сайту. Про це заявив засновник соцмережі Марк Цукерберг на своїй сторінці в Facebook.

"Існують дві важливі контр-тенденції - шифрування і криптовалюта - які забирають владу у централізованих систем і повертають їх у руки народу. Однак (їх застосування, - ред.) пов'язане з ризиком неможливості їх контролювання. Я зацікавлений у поглибленні та вивченні позитивних і негативних аспектів цих технологій та їх найкращого застосування в наших сервісах", - написав Цукерберг.

Every year I take on a personal challenge to learn something new. I've відвідали every US state, run 365 miles, built an...

Опубліковано Mark Zuckerberg 4 січня 2018 р.

Нагадаємо, 1 січня вперше з 2015 року криптовалюта Bitcoin почала новий рік з падіння - до позначки в 19 511 доларів, досягнутої 18 грудня. Віртуальна монета торгувалася по 13 44 доларів станом на 22:55 (за київським часом), що на 6,1% менше, ніж у п'ятницю. Згідно з даними сайту coinmarketcap, криптовалюта впала і порівняно з неділею, коли за один биткоин давали 14 156 доларів.