ua en ru

FACE of Art представляє своє бачення Celebrate Diversity

FACE of Art представляє своє бачення Celebrate Diversity

Головним арт-подією року називають організатори фестиваль FACE of Art, який пройде в Києві 5-14 травня в галереї "Лавра". Насичена програма заходу і участь в ньому зірок українського шоу-бізнесу цілком може виправдати таку гучну назву. Але, напевно, варто самим прийти і перевірити, чи правда це головне арт-подія року.

З 5 по 14 травня в муніципальній галереї "Лавра" численні призери різних європейських арт-бієнале представлять свою візуальну інтерпретацію девізу Eurovision-2017 "Celebrate Diversity".

FACE of Art представляє своє бачення Celebrate Diversity

Картини і відео-проекції, VR-show, інсталяції і навіть розпису карти під відкритим небом проведуть художники з США, Німеччини, Болгарії, Грузії, України та інших країн. Одночасно на двох майданчиках звучатимуть кращі хіти та нові сингли Green Grey і Tabula Rasa. Крім них виступлять Katya Chilly, Tik Tu, Sinoptik, Fontaliza, Лютий і ще 20 зірок рок і поп-музики.

У програмі відео-арту фестивалю роботи всесвітньо відомих художників. Трейсі Емін - яскрава представниця групи "Молоді британські художники", в яку в свій час входили Деміен Хьорст, Марк Квінн і інші імениті майстри сучасного мистецтва. А персональні виставки берлінця Еріка Сиднера проходили в США, Німеччині, Швеції та Австрії.

FACE of Art представляє своє бачення Celebrate Diversity

На фудкортах фестивалю - найбільш затребувані формати вуличної їжі, а любителів хенд-мейду чекає сімейне ярмарок. Фестиваль проходить за підтримки Київської міської адміністрації.

Період проведення: 5-14 травня

Місце: Київ, галерея Лавра, Лаврський провулок, 9

Відкриття: 5 травня о 19:00

Час роботи: 11.00-22.00

Вхід вільний на всі дати, крім 13 і 14 травня.

Вся актуальна інформація на сайті фестивалю www.face.org.ua та

Facebook: https://www.facebook.com/FaceForumArt/