ua en ru

Ейфелева вежа загасила вогні в пам'ять про жертв вибуху у Манчестері

Ейфелева вежа загасила вогні в пам'ять про жертв вибуху у Манчестері Фото: у Парижі Ейфелева вежа загасила світло через вибух в Манчестері

Раніше на Ейфелевій вежі гасили вогні після нападів джихадистів в Лондоні

У Парижі на Ейфелевої вежі відключили освітлення в пам'ять про загиблих в результаті вибуху в Манчестері. Про це повідомляє АР., посилаючись на заяву мера міста Анни Ідальго.

"Світло на Ейфелевій вежі буде відключене опівночі у вівторок в знак поваги до жертв нападу на Манчестер-Арену, в результаті якого загинуло не менше 22 осіб", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляється, Ейфелева вежа вимикала світло раніше після нападів джихадистів в Лондоні, Санкт-Петербурзі та Стокгольмі. Крім цього, на вежі гасили освітлення в пам'ять про жертви терактів в Парижі в листопаді 2015 року та на підтримку жителів сирійського міста Алеппо в грудні 2016 року.

Раніше повідомлялося, що терористична організація "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за теракт в місті Манчестер (Великобританія), в результаті якого загинули 22 людини. Про це повідомляється в відео, імовірно опублікованому терористами в інтернеті.

Нагадаємо, поліція підтвердила ім'я підозрюваного терориста-смертника в Манчестері.