ua en ru

Exxon Mobil повідомила про витік нафти із трубопроводу в Каліфорнії

Компанія Exxon Mobil повідомила про витік нафти з нафтопроводу в м. Лонг-Біч, штат Каліфорнія. Про це повідомляється з посиланням на документи, подані нафтовою компанією владі штату.

Компанія Exxon Mobil повідомила про витік нафти з нафтопроводу в м. Лонг-Біч, штат Каліфорнія, передає Associated Press з посиланням на документи, подані нафтовою компанією владі штату.

Згідно завіренням Exxon Mobil, що протікає труба ізольована і знаходиться під землею. Скільки саме нафти витекло з нафтопроводу, невідомо.

Exxon Mobil - найбільша в світі міжнародна нафтогазова компанія. Регулярно розташовується на першій сходинці найбільших компаній світу за параметром ринкової капіталізації. Вона веде свою історію від нафтового тресту Standard Oil, заснованого в 1882 р. мільярдером Джоном Рокфеллером. У своєму нинішньому вигляді компанія з'явилася в 1999 р. в результаті злиття Exxon і Mobil. Її найбільш відомими брендами є Exxon, Esso і Mobil, під якими випускаються автомобільні масла та інші паливно-мастильні матеріали.