ua en ru

В Європі в результаті ураганів загинули 3 особи

В Європі в результаті ураганів загинули 3 особи Фото: ураган (Official U.S. Navy Page)

У Чехії і на Німеччині частково зупинили рух поїздів

В Європі ряд країн виявився в зоні дії урагану, загинули принаймні 3 особи. Про це повідомляє DW.

"Ряд країн Центральної і Західної Європи постраждали від шквального вітру. Станом на ранок неділі, 29 жовтня 2017 року, в результаті падіння дерев та інших викликаних негодою нещасних випадків загинули щонайменше три людини", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, тільки в Чехії в результаті падіння дерев загинули 2 людини - жінка і чоловік похилого віку. В країні зупинили рух поїздів. У той же час чеська влада повідомляє про те, що сотні тисяч домашніх господарств залишилися без електрики через пошкодження ліній електропередачі.

У сусідній Польщі загинув водій автомобіля в результаті зіткнення його транспортного засобу з гілкою дерева, що впало на проїжджу частину.

Крім того, в Німеччині через негоду також місцями припинено залізничне сполучення. Внаслідок ураганних вітрів залізничне підприємство Deutsche Bahn повідомив про тимчасове зупинення руху поїздів в 7 федеральних землях країни.

У той же час пожежна служба Берліна оголосила надзвичайний стан у столиці Німеччини. В результаті падіння дерева в Берліні постраждала одна людина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Великобританію вразив шторм "Брайан", який супроводжується сильним вітром і високими хвилями. Були зафіксовані пориви вітру швидкістю до 112 км / ч., Синоптики попереджають про загрозу підтоплень, відключенні електроенергії і проблеми з транспортним сполученням