ua en ru

В Європарламенті сьогодні підпишуть угоду про введення безвізового режиму для України

В Європарламенті сьогодні підпишуть угоду про введення безвізового режиму для України Фото: Європейський парламент

У церемонії візьмуть участь глава ЄП Антоніо Таяні та президент України Петро Порошенко

Сьогодні, 17 травня 2017 року, в Європейському парламенті відбудеться церемонія підписання угоди про введення безвізового режиму для України за участю голови ЄП Антоніо Таяні і президента України Петра Порошенка. Про це йдеться в повідомленні представництва Євросоюзу в Україні у Facebook.

"Запрошуємо вас подивитися 17 травня урочисту пряму трансляцію підписання рішення про безвізовий режим для України. На церемонії будуть присутні голова Європейського парламенту Антоніо Таяні і президент України Петро Порошенко", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що початок церемонії заплановано на 15:45, а разу після підписання відбудеться пряма трансляція підходу до преси Таяні і Порошенка.

Запрошуємо вас подивитися завтра (17 травня) урочисту пряму трансляцію підписання рішення про безвізовий режим для Украї...

Опубліковано European Union in Ukraine 16 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що країни "білого шенгенської списку" готові надати Україні безвізовий режим. Однак у МЗС не уточнили, з якими конкретно країнами зараз ведуться переговори про безвіз.