ua en ru

Євромайдан: У Києві на вул. Грушевського збільшилася кількість активістів

У Києві на вул. Грушевського, де відбуваються зіткнення активістів Євромайдану з правоохоронцями, збільшується кількість мітингувальників, однак безпосередніх учасників заворушень налічується близько декількох десятків

У Києві на вул. Грушевського, де відбуваються зіткнення активістів Євромайдану з правоохоронцями, збільшується кількість мітингувальників, однак безпосередніх учасників заворушень налічується близько декількох десятків, передає "5 канал".

Активісти кидають у правоохоронців каміння і пляшки із запальною сумішшю. Спецпідрозділи відповідають мітингувальникам шумовими гранатами і застосовують сльозогінний газ.

Іноді міліція застосовує проти протестувальників гумові кулі, одна з яких потрапила в відеокамеру знімальної групи "5 каналу".

Євромайдан: У Києві на вул. Грушевського збільшилася кількість активістів

Фото: Facebook Альони Яхно

Нагадаємо, як заявив директор департаменту охорони здоров'я КМДА Віталій Мохорєв, в зіткненнях на Грушевського постраждали 103 людини: три людини позбулися очей, один - кисті.

Крім того, як повідомили в МВС, в результаті зіткнень на вул. Грушевського, станом на 10:30,100 працівників органів внутрішніх справ звернулися за медичною допомогою, 61 з них - госпіталізовані.