ua en ru

У Єврокомісії очікують введення безвізового режиму з Україною протягом 2-3 місяців, - Ар'єв

У Єврокомісії очікують введення безвізового режиму з Україною протягом 2-3 місяців, - Ар'єв Фото: Ар'єв розповів, коли в ЄК чекають введення безвізового режиму з Україною

При цьому нардеп повідомив про проблеми всередині ЄС, які накопичилися за останні півроку

Голова української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), депутат Верховної Ради України Володимир Ар'єв заявив, що в Єврокомісії очікують введення безвізового режиму з Україною протягом 2-3 місяців. Про це нардеп написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Єврокомісар Хан заявив в ПАРЄ, що рішення про безвізовий режим з Україною і Грузією він очікує через 2-3 місяці і йде робота з Європарламентом. Підтвердив виконання вимог ЄС Україною і Грузією. З приводу ратифікації угоди про асоціацію висловив надію, що все буде добре. Ніякої конкретики. Відчувається, за останні півроку всередині ЄС накрутити набагато більше проблем, ніж ми уявляли", - зазначив Ар'єв.

Єврокомісар Хан заявив в ПАРЄ що рішення по безвізовому режиму з Україною і Грузією він очікує за 2-3 місяці і що йде ро...

Опубліковано Volodymyr Ariev 24 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше брюссельський журналіст Рікард Йозвяк заявив, що Україна отримає безвізовий режим з Європейським союзом в квітні 2017 року.