ua en ru

Євроінтеграція допоможе ПР перекласти відповідальність за ситуацію в економіці на вибір народу, - КПУ

Партія регіонів (ПР) за допомогою євроінтеграції планує відвести від себе критику за непопулярні рішення: підвищення комунальних тарифів, обвал гривні, скорочення соціальних виплат. Таку думку висловив народний депутат України від Комуністичної партії України (КПУ) Спиридон Кілінкаров.

Парламентарій нагадав, що нещодавно Партія регіонів цуралася Європи, але вже сьогодні є головним промоутером руху України в Євросоюз.

За словами депутата-комуніста, в разі підписання угоди про асоціацію з ЄС у Вільнюсі, швидше за все, відразу після саміту, влада почне реалізовувати комплекс непопулярних заходів: підвищить комунальні тарифи, девальвує гривню, відпустить ціни, покриваючи за рахунок цього 100-мільярдний дефіцит держбюджету.

"І при всьому цьому, влада буде звинувачувати вимоги ЄС, кивати на опозицію, і на саме населення, ратовавшее за курс в Європу, дивуючись їх критики і невдоволення: "Ми-то тут при чому, ви ж самі цього хотіли?!" - Ось і весь секрет "стратегічного вибору України" від Партії регіонів", - підсумував Він.