ua en ru

Євродепутат рекомендує перевірити бізнес представників української влади, які виступають проти УА з ЄС

Депутат Європарламенту Міхаель Галер впевнений, що думка тих представників української влади, які сьогодні виступають проти підписання угоди про асоціацію з ЄС, але при цьому ведуть активний бізнес у країнах-членах ЄС може різко змінитися, якщо стосовно їх бізнесу буде проведена перевірка контролюючих органів у країнах-членах ЄС. Про це він заявив на брифінгу в штабі національного опору, передає кореспондент РБК-Україна.

"Багато з тих людей, які виступають проти (УА з ЄС) самі ведуть дуже активний бізнес в самій Європі і якщо подивитися на цифри, на дефіцит державного бюджету, державний борг, якщо порівняти їх з об'ємом коштів, який ці люди вивозять за кордон, тут можна провести певні паралелі. По-моєму необхідно переконати цих людей вести себе інакше і, наприклад, закликати відповідні органи ЄС або країн-членів ЄС розслідувати діяльність цих людей, щоб примусити їх вести себе належним чином", - сказав європарламентарій.

Він зазначив, що ці перевірки необхідно провести в таких країнах як Кіпр, Німеччина, Великобританія, Австрія, Швейцарія "і тоді можливо це справить на них враження".