ua en ru

"Евертон" зацікавлений в послугах наставника "Шахтаря" Фонсеки

"Евертон" зацікавлений в послугах наставника "Шахтаря" Фонсеки Фото: Паулу Фонсека (shakhtar.com)

Керівництво "ірисок" кілька разів зустрічалося з його представниками

Англійський "Евертон" зацікавлений в послугах португальського наставника донецького "Шахтаря" Паулу Фонсеки. Про це в Twitter повідомив журналіст Sky Sports Каве Солекол.

З його слів, керівництво "Евертона" кілька разів зустрічалося з представниками фахівця, однак результат переговорів поки не розголошується.

Сам Фонсека не відкидає варіант з продовженням кар'єри в Англії. В одному зі своїх останніх інтерв'ю він зазначав: "Багато тренерів мріють тренувати клуб з англійської Прем'єр-ліги, і я не виняток. Це моя мрія, і я вірю, що одного разу зможу здійснити її".

Британські ЗМІ також повідомляють, що головним претендентом на посаду наставника "ірисок" є Сем Еллардайс, який минулого сезону тренував "Кристал Пелас" і збірну Англії.

Наразі "Евертон" займає 16 місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, набравши 12 очок в 13 матчах. Від зони вильоту клуб відділяють 2 бали.

Нагадаємо, раніше посаду головного тренера "Евертона" покинув Рональд Куман. 54-річний фахівець працював з "іриски" з 2016 року. Після його звільнення, команду очолює Девід Ансворт.