ua en ru

Евертон - Динамо: Всі хочуть проявити себе з кращої сторони, - Сергій Ребров

Евертон - Динамо: Всі хочуть проявити себе з кращої сторони, - Сергій Ребров Погравший в Англії Ребров розуміє рівень місцевих команд

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров перед грою з "Евертоном" сподівається на самовіддачу своїх підопічних, повідомляє сайт "Динамо".

"Шовковський, Хачеріді і Мигель будуть працювати в загальній групі, зараз ви побачите на тренуванні. Ленс, на жаль, не прилетів, так як зараз він проходить інтенсивний курс відновлення. У нього серйозна травма. Я сподіваюся, ми зробили всі необхідні процедури, і всі відновилися. Всі розуміють важливість матчу, всі хочуть проявити себе з найкращої сторони, досягти хорошого результату. Я сподіваюся, що наші гравці віддадуть всі сили", - сказав Ребров.

"Звичайно, результат першої гри важливий. Але яким би він не був, ми будемо готуватися до другої гри. У нас немає незамінних гравців, на кожній позиції у нас встигли пограти за кілька гравців, при цьому структура команди не постраждала. Ми переглянули три-чотири гри. Цього достатньо. Сила Прем'єр-ліги в тому, що це видовищний футбол. Тут кожен гравець виходить на поле з пристрастю, з бажанням, інакше вболівальники будуть освистувати. Неважливо, в якій команді ти граєш, однією з топ-команд, або в команді-аутсайдері. Всі виходять на поле і віддаються на сто відсотків", - додав наставник киян.

Нагадаємо, матч "Евертон" - "Динамо" відбудеться ввечері 12 березня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.