ua en ru

Цього тижня ВРУ розгляне питання нацбезпеки і держбюджету, - Парубій 

Цього тижня ВРУ розгляне питання нацбезпеки і держбюджету, - Парубій  Фото: Андрій Парубій

Також до порядку денного мають внести питання місцевого самоврядування і транспорту

Протягом поточного пленарного тижня Верховна Рада України (ВРУ) має розглянути питання щодо національної безпеки та затвердження державного бюджету. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів заявив голова ВРУ Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"У вівторок ми відзначаємо 25 років ЗСУ і тому буде пропонуватися, щоб у перший розділ нашого тематичного дня ми поставили питання національної безпеки і оборони", - заявив Парубій, зазначивши, що йдеться про 7 законопроектів.

Також пропонується, щоб у другій половині дня 6 грудня нардепи розглянули питання, необхідні для затвердження державного бюджету на 2017 рік.

За словами спікера, 7 грудня, ВРУ має розглянути питання місцевого самоврядування, зокрема, щодо проведення місцевих виборів.

"І у четвер питання транспорту, які ми не домоглися доопрацювати минулого пленарного тижня. Пропонується питання транспорту, щоб ми розглянули до обіду... І після обіду дуже давня вимога і пропозиція аграрного комітету, щоб ми розглянули питання аграрного сектору", - додав Парубій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада цього тижня має розглянути подання на зняття недоторканості з нардепа Вадима Новинського.