ua en ru

Рада цього тижня має розглянути подання на зняття недоторканості з Новинського, - Парубій 

Рада цього тижня має розглянути подання на зняття недоторканості з Новинського, - Парубій  Фото: Андрій Парубій

Парубій закликав регламентний комітет прийняти рішення згідно документів ГПУ щодо Новинського

Парламенських комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України має якнайшвидше розглянути питання щодо зняття недоторканості з народного депутата Вадима Новинського для того, щоб внести його до порядку денного вже цього тижня. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів заявив голова ВРУ Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Минулого тижня надійшли документи від ГПУ щодо справи народного депутата Новинського. Я ще раз закликаю регламентний комітет, чим швидше прийняти рішення згідно документів, які надійшли, щоб ми могли чим швидше, цього тижня, поставити на порядок денний і розглянути питання щодо зняття недоторканості з народного депутата України", - заявив Парубій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний прокурор України Юрій Луценко направив лист до комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України, в якому були надані відповіді на запитання, поставлені нардепами в ході представлення подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата ВР Вадима Новинського.