ua en ru

Цього тижня ВР розгляне питання ЖКГ, банківського сектору та охорони здоров'я, - Парубій 

Цього тижня ВР розгляне питання ЖКГ, банківського сектору та охорони здоров'я, - Парубій  Фото: Андрій Парубій

До порядку денного також внесуть законопроекти щодо дерегуляції і правоохоронної діяльності

У вівторок, 1 листопада, парламент розпочне свою роботу з розгляду питань, які стосуються житлово-комунального господарства. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів Верховної Ради України заявив спікер Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми попереднього вівторка не встигли розглянути всі питання будівництва та житлово-комунального господарства і була домовленість і моя обіцянка в залі, що ми зможемо ці питання по ЖКГ розглянути у вівторок до обіду", - заявив Парубій.

Спікер зазначив, що у другій половині дня вівторка на розгляд парламенту будуть винесені питання фінансів і банківської діяльності. До порядку денного середи будуть внесені законопроекти щодо охорони здоров'я.

"У четвер перше питання - це питання дерегуляції, - ми вже маємо цілий ряд питань у другому читанні, які ми прийняли у першому читанні на попередньому нашому блоці", - зазначив Парубій.

За його словами, також у четвер до сесійної зали будуть винесені питання правоохоронної діяльності.

Нагадаємо, спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що у вівторок, 1 листопада 2016 року, парламентарі розглянуть питання скасування підвищення заробітної плати нардепам.