ua en ru

На цьому тижні Рада розгляне питання фінансової політики, - Парубій

На цьому тижні Рада розгляне питання фінансової політики, - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Також у порядку денному Ради питання інформатизації

На поточному пленарному тижні Верховна Рада розгляне чотири блоки питань, зокрема фінансової політики та інформатизації. Про це сьогодні на погоджувальній раді голів фракцій і керівників комітетів ВРУ заявив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Перш за все, питання фінансової політики, це блок, який стояв на попередньому пленарному тижні, ми не встигли його розглянути і він переноситься, з нього пропонується розпочати пленарний день завтрашній. Другий блок - питання інформатизації", - заявив Парубій.

За його словами, у середу депутати традиційно розглянуть питання ратифікації і два закони Комітету з питань охорони здоров'я. У четвер на розгляд ВРУ будуть винесені питання податкової політики та енергоефективності. Крім того, на цьому тижні ВРУ може розглянути питання судової реформи, які будуть внесені до порядку денного на вівторок або четвер.

Нагадаємо, раніше спікер повідомив про те, що Рада включить до порядку денного законопроекти про медичну реформу відразу після їх внесення.