ua en ru

В Естонії загорівся склад з хімікатами

В Естонії загорівся склад з хімікатами Фото: пожежна машина

Пожежу вдалося загасити лише через три години після загоряння

В Естонії виникла пожежа в ангарі з хімікатами машинобудівного підприємства Hekotek сьогодні, 2 червня 2017 року. Про це прес-служба рятувального департаменту Естонії повідомив в Twitter.

"У волості Рае в повіті Харьюмаа загорівся ангар з хімікатами машинобудівного підприємства Hekotek", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією рятувальників, сильний вітер відносив дим з отруйними речовинами у бік житлових будинків. У зв'язку з цим, рятувальники рекомендували жителям волості Рае і селища Юрі тримати вікна та вхідні двері щільно закритими і по можливості не виходити на вулицю.

Так, повідомлення про пожежу надійшло в департамент у 10:57 ранку за місцевим часом. Пожежу вдалося загасити лише через три години після загоряння. Постраждалих під час пожежі немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 1 червня 2017 року сталося загоряння сміття на несанкціонованому звалищі поблизу села Рожни Броварського району Київської області. Звалище розміром 200х100 метрів. Відстань до населеного пункту становить близько 8 кілометрів.