ua en ru

ЄСПЛ підтвердив отримання позову проти Росії від родичів жертв катастрофи MH17

ЄСПЛ підтвердив отримання позову проти Росії від родичів жертв катастрофи MH17 Фото: ЄСПЛ отримав позов проти Росії від родичів жертв катастрофи MH17

Разом з тим, в ЄСПЛ не повідомили, коли саме суд планує розглянути позов

Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) отримав позов проти Російської Федерації від родичів жерт катастрофи МН17, що розбився 17 липня 2014 року над Донбасом. Відповідну інформацію підтвердили в прес-службі суду, повідомляють "РИА Новости".

Як наголошується, співрозмовник агентства повідомив, що серед заявників 33 людини, які є родичами жертв з Малайзії, Австралії та Нової Зеландії.


Повідомляється, що позовна заява надійшла до секретаріату Страсбурзького суду 9 травня. Разом з тим, в прес-службі не повідомили, коли саме суд планує розглянути цю скаргу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що родичі жертв рейсу MH17, який був збитий над Донбасом влітку 2014 року, подали до Європейського суду з прав людини позов проти Росії і президента РФ Володимира Путіна.

Разом з тим, Російська Федерація не визнає позову в Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) про аварію МН17 на Донбасі проти президент Російської Федерації Володимира Путіна.