ua en ru

Еспадрільї — ідеальне взуття для літа

Еспадрільї — ідеальне взуття для літа

Еспадрільї — це дійсно дивовижне взуття. Вони сучасні, чудово виглядають і ідеально підходять для багатьох випадків. Це своєрідні, надзвичайно зручні туфлі на солом'яній підошві. Верх з тонкого матеріалу робить еспадрільї ідеальними для літа, їх можна носити навіть з елегантними костюмами. Все частіше в магазинах можна зустріти інноваційні моделі эспадрилий. Наприклад, підліткові туфлі з тканини на зав'язках користуються найбільшою популярністю серед юних модниць.

Класичні моделі

Як найчастіше виглядають еспадрільї? Яку модель вибрати, щоб вони служили кілька сезонів і одночасно не виходили з моди? Як завжди, варто звернути увагу на класику. Справжні еспадрільї повинні мати солом'яний підошву. Рекомендуємо насамперед однотонні підліткові туфлі універсальних кольорів, таких як білий, чорний, сірий, бежевий або синій. Для літа можна зробити ставку на ажурні або мереживні моделі: вони будуть модними протягом багатьох сезонів.

Модні еспадрільї

Якщо ви думали, що тенденції працюють тільки щодо одягу, то ви помиляєтеся. Ринок взуття також спостерігає, що відбувається в світі моди, і намагається ввести свою продукцію в самі модні тренди. Що панує в цьому році? Мексиканський стиль як і раніше в моді — сила квітів, декоративні помпони та багаті прикраси. Ми рекомендуємо моделі з нашитим бісером і кольоровими смужками. Варто зробити ставку на еспадрільї з декоративними каменями.

Ефектно виглядає також взуття з «хвилястими» краями: такі візерунки роблять взуття м'якше і жіночні. Популярністю користуються також фасони на дуже товстій підошві. Еспадрільї також підлягають різних переробок: варто звернути увагу на міцні і ефектно мерехтливі моделі, виконані з екошкіри.

Які відтінки вибрати?

Крім універсальних відтінків на літо також краще вибирати взуття в незвичайному кольорі. Такий елемент гардеробу відмінно підкреслить ваш стиль і додасть йому оригінальності. Для літнього стилю відмінно підійдуть тканинні туфлі в пастельних тонах. Хорошим вибором також є конструктивні моделі з візерунками тварин або імітацією шкіри змії, вони чудово вписуються в тренд сафарі. Хорошим вибором будуть також рослинні мотиви, зокрема, квіткові.

Sladan — це інтернет-портал для тих, хто шукає незвичайні, конкурентоспроможні пропозиції та низькі ціни. На сайті sladan.com.ua є можливість здійснювати операції за акційними знижками, актуальним в Україні на даний момент.