ua en ru

Ще рано коментувати майбутнє Зозулі, - агент

Ще рано коментувати майбутнє Зозулі, - агент Фото: Роман Зозуля (facebook.com/Роман Зозуля)

Зараз футболіст з родиною знаходиться у відпустці

Футбольний агент Володимир Кузьменко, який представляє інтереси українського нападаючого іспанського футбольного клубу "Бетіс" Романа Зозулі не поспішає коментувати майбутнє свого підопічного. Про це повідомляє сатй Footboom.

"Ще рано коментувати майбутнє Роману. Всьому свій час. Зараз Рома з родиною у відпустці. Повернеться в Іспанію, будемо розмовляти і вирішувати що і як. Рома вважається з моєю думкою, але я в першу чергу завжди поважаю його вибір і завжди на його боці. 31 серпня закривається трансферне вікно. До цього моменту будемо працювати. А там подивимося. Вибір завжди робить футболіст", — сказав Кузьменко.

Раніше іспанська преса писала, що керівництво "Бетіса" вирішило скоротити зарплатну відомість і включило у відповідний список, в тому числі, і українського форварда. Водночас почесний президент СК "Дніпро-1" Юрій Береза повідомив, що планує залучити Зозулю до ігор за нову команду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що новий головний тренер испаснкого футбольного клубу "Бетіс" Кіке Сетьен не потребує українському нападаючому Романа Зозулі.