ua en ru

Ще дві збірні вийшли у фінальну стадію ЧС-2018

Ще дві збірні вийшли у фінальну стадію ЧС-2018 Фото: чемпіонат світу - 2018 (twitter.com fifaworldcup_ru)

Збірні Англії та Німеччини достроково вийшли на ЧС-2018

Збірні Англії та Німеччини вийшли на Чемпіонат світу 2018 року достроково. Про це повідомляє прес-служба Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

"Німеччина й Англія зайняли свої місця у фіналі Кубка світу ФІФА з перемогами в європейських кваліфікаційних турнірах в четвер, а Польща повинна почекати, незважаючи на рекордний "хет-трік" Роберта Левандовскі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, ряд матчів рамках 9-го туру європейської кваліфікації ЧС-2018 завершився з розгромним рахунком. Так, збірна Норвегії декласувала в гостях команду Сан-Марино (8:0), а збірна Польщі розгромила команду Вірменії - 6:1.

Крім того, збірна Німеччини обіграла з рахунком 3:1 Північну Ірландію і вийшла на чемпіонат світу. Цього ж досягли англійці.

Група C

Азербайджан - Чехія 1:2

Сан-Марино - Норвегія 0:8

Північна Ірландія - Німеччина 1:3

Група E

Вірменія - Польща 1:6

Чорногорія - Данія 0:1

Румунія - Казахстан 3:1

Група F

Мальта - Литва 1:1

Шотландія - Словаччина 1:0

Англія - Словенія 1:0

Наголошується, що за результатами останніх ігор, збірні Англії та Німеччини достроково завоювали перші місця в своїх групах і вийшли у фінальну частину ЧС

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міжнародна федерація футболу дискваліфікувала тренера збірної Туреччини Мірчу Луческу на один матч за інцидент після гри з Україною.