ua en ru

У ЄС заявили, що Україна залишається одним із пріоритетів для Європи

У ЄС заявили, що Україна залишається одним із пріоритетів для Європи Фото: Йоханнес Хан

За його словам, в Україну продовжують приїжджати з візитами політики світового значення

У Євросоюзі вважають, що Україна залишається одним із пріоритетів для Європи. Про це заявив єврокомісар з питань розширення і політики добросусідства Йоханнес Хан, передає кореспондент РБК-Україна.

"Можу підтвердити, що був досягнутий хороший прогрес... Ми залишаємося твердо відданими нашій політиці добросусідства Україна залишається одним із пріоритетів для нас", - заявив Хан.

У контексті цього він зауважив, що в Україну продовжують приїжджати з візитами політики світового значення, що свідчить про подальшу співпрацю та зацікавленості перебігом реформ в країні.

"Але все ж ще потребують підтримки деякі питання реформування... Майже 100 днів тому я говорив про те, які питання є найважливішими ", - додав Хан.


За його словами, найважливішими кроками на шляху реформування України є рішення по боротьбі з корупцією, новий прокурор і кроки у реформуванні судової системи.

"Це хороші кроки, які потребують дії", - сказав єврокомісар.

Він також закликав запровадити нове законодавство в області реформування держслужби.

"Тепер потрібно продовжити реформування в цьому важливому секторі. Важливо показати результати в цьому та інших напрямках", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ЄС вважають, що Україні необхідно скорочувати споживання енергоресурсів.