ua en ru

У ЄС заявили, що у них немає рішення по виходу з глухого кута щодо Brexit

У ЄС заявили, що у них немає рішення по виходу з глухого кута щодо Brexit Ілюстративне фото (Max Pixel)

Відзначимо, Шотландія і Уельс виступили проти угоди про Brexit

У Європейському союзі заявили, що у них немає рішення для виходу з тупикової ситуації, яка склалася з угодою Brexit. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на AFP.

Відзначимо, сьогодні стало відомо, що парламент Шотландії і національні збори Уельсу проголосували за те, щоб виступити проти угоди про Brexit, узгодженої урядом Великобританії.

У ЄС заявили, що у них немає рішення по виходу з глухого кута щодо Brexit

"ЄС каже "немає рішення" на даний момент, щоб вийти з глухого кута з Brexit", - зазначає агентство.

Нагадаємо, Великобританія запропонувала Європейському союзу в разі відсутності угоди щодо виходу Британії з ЄС (Brexit) оформити тему гарантій прав європейських громадян, які проживають у країні, і британців, що живуть на території ЄС, у вигляді окремої угоди.

Як писало РБК-Україна, 3 березня британські євроскептики-консерватори на чолі з прихильником "жорсткого" виходу Британії з Євросоюзу (Brexit) Джейкобом Рисом-Могг висунули прем'єр-міністру Терезі Мей ряд умов щодо угоди про Brexit.

Підкреслювалося, що в разі невиконання Мей умов, висунутих євроскептиками, депутати не підтримають запропоновану прем'єр-міністром угоду про Brexit.

Додамо також, раніше парламент Великобританії не підтримав пропозицію прем'єр-міністра Терези Мей про додатковий час на переговори з Європейським союзом щодо Brexit.