ua en ru

ЄС виділить Україні кошти для проведення набору нових прокурорів

ЄС виділить Україні кошти для проведення набору нових прокурорів Фото: ЄС

Сума допомоги не називається

Європейський союз (ЄС) в рамках проекту "Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні", виділить Україні кошти та допомога фахівців для проведення конкурсу за наймом голів та заступників голів місцевих прокуратур. Про це йдеться в повідомленні Facebook представництва ЄС в Україні.

Заступник голови представництва ЄС в Україні Томас Фреллесен підтвердив готовність ЄС підтримувати "реорганізації прокуратур та оптимізацію їх людських ресурсів".

"Відкритий, прозорий і заснований на заслугах відбір голів місцевих прокуратур та їх заступників, є ключовим елементом цієї реформи. Її результатом стане незалежна та неупереджена служба, яка зміцнить здатність України гарантувати дотримання верховенства права і поліпшить боротьбу проти корупції", - зазначив Фреллесен.

ЄС підтримує прозорий процес тестування для набору державних прокурорів в УкраїніЄвросоюз продовжує надавати підтримку...

Posted by European Union in Ukraine on 7 августа 2015 г.

Нагадаємо, Європейська комісія 22 липня від імені Європейського союзу (ЄС) виділив Україні кредит у розмірі 600 млн євро.