ua en ru

ЄС має намір вкласти в український бізнес 100 млн євро в рамках реалізації СА

Європейський союз (ЄС) має намір вкласти 100 млн євро в 2015 р. для взаємодії з українським бізнесом з питання реалізації угоди про асоціацію (УА) між Україною і ЄС.

Європейський союз (ЄС) має намір вкласти 100 млн євро в 2015 р. для взаємодії з українським бізнесом з питання реалізації угоди про асоціацію (УА) між Україною і ЄС. Про це на прес-конференції повідомив керівник програм співпраці Представництва ЄС в Україні Ендрю Расбаш, передає кореспондент РБК-Україна.

"У наступному році ми маємо намір вкласти 100 млн євро в національні програми для реалізації деяких ділянок нашої угоди. Це, зокрема, програми в приватному секторі для малих і середніх підприємств, для тих, хто буде працювати в тісній взаємодії з Міністерством економічного розвитку", - сказав Расбаш.

Також він анонсував проведення семінарів, які дозволять малому і середньому бізнесу ознайомитися з можливостями експорту продукції в ЄС.

"Ми маємо 5 ділянок - Івано-Франківськ, Одеса, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя - для того, щоб у всій країні поширити ці знання", - зазначив Расбаш.