ua en ru

ЄС хоче прискорити процес створення антикорупційної прокуратури в Україні

ЄС хоче прискорити процес створення антикорупційної прокуратури в Україні Фото: Ян Томбінський

Томбінській спростував інформацію про те, що ЄС відмовив Україні у фінансуванні антикорупційної прокуратури

Посол Європейського союзу в Україні Ян Томбінський заявив, що ЄС хоче прискорити процес створення антикорупційної прокуратури в Україні. Про це у Facebook повідомила голова комітету з питань євроінтеграції Ірина Геращенко.

"Тільки-но Президент зустрівся з делегацією Європарламенту, що представляють Парламентський комітет асоціації. На зустрічі також був присутній посол ЄС в Украіні Ян Томбінський. Серед інших тем, зокрема, щодо перспектив безвізового режиму і сьогоднішнього "внеску" в цю перспективу ВР, обговорювалося, звичайно і позиція ЄК щодо створення антикорупційної прокуратури. Посол Томбінський спростував інформацію, що з'явилася сьогодні в деяких ЗМІ, що начебто Євросоюз заблокував фінансову допомогу Украіні на створення цього надважливого антикорупційного органу. Навпроти, пан Томбінський заявив, що ЄК виступає за пришвидшення всіх процесів по створенню антикорупційної прокуратури", - йдеться в повідомленні.

Тільки - но Президент зустрівся з делегацією Європарламенту, що представляють Парламентський комітет асоціації. На зустр...

Posted by Iryna Gerashchenko on 5 ноября 2015 г.

Нагадаємо, Президекнт України Петро Порошенко завірив, що антикорупційного прокурора оберуть до 30 листопада.