ua en ru

У Єревані захопники відділку поліції спалили автомобіль

У Єревані захопники відділку поліції спалили автомобіль Фото: у районі захопленого полку проходить мітинг на підтримку збройного угруповання

Також члени збройного угруповання заявили про нового посередника в переговорах

Угруповання, що захопило поліцейське відділення Єревані, спалило автомобіль "Газель". Про це повідомив переговорник між владою і озброєним угрупуванням, депутат парламенту невизнаної Нагірно-Карабахської республіки Віталій Баласанян, передає "Інтерфакс".

"На території полку вони спалили автомобіль. Тим не менш, держоргани проігнорували цей крок, і продовжать переговори, поки вони не складуть зброю", - сказав Баласанян місцевим ЗМІ.

Також члени збройного угруповання відмовилися від посередницької місії Баласаняна. Вони заявили, що їхні інтереси представлятиме колишній командир Сисианского полку під час карабаської війни 90-их рр. Ашот Мінасян.


Як повідомляється, в районі захопленого полку проходить мітинг на підтримку збройного угруповання.

Тим часом, член "Установчого парламенту" Алек Єнигомшян заявив на мітингу, що на території полку "відключено електрику, вже добу їм не доставлена їжа, зв'язок обмежений, є поранений, медична допомога не надається".

На території полку знаходиться велика кількість поліцейського зброї і озброєння, спецтехніка, спецзасоби та автомобілі.

Нагадаємо, у суботу в Єревані відпустили всіх заручників з будівлі поліції.