ua en ru

В Єревані влада веде переговори з людьми, які захопили будівлю поліції

В Єревані влада веде переговори з людьми, які захопили будівлю поліції Фото: у Єревані поліція веде переговори з захопившими будівлю поліції

Спецслужби запевняють, що зловмисники будуть знешкоджені і понесуть відповідальність

У Єревані (Вірменія) правоохоронні органи ведуть переговори з озброєними людьми, які захопили будівлю поліції, про їх здачу владі. Про це йдеться в поширеній в неділю заяві Служби нацбезпеки країни, повідомляють "Новини-Вірменія".

“Структури державної влади діють у звичайному режимі, а правоохоронні органи належним чином виконують покладені на них законом дії по дотриманню громадського порядку і забезпечення державної безпеки", - йдеться в повідомленні.


Крім того, спецслужби запевняють, що зловмисники, які здійснили захоплення будівлі в Єревані, будуть знешкоджені і понесуть відповідальність.

"Запевняємо, що не тільки ця, але і будь-яка інша незаконна дія буде негайно припинена правоохоронними органами, а особи, які вчинили його, будуть знешкоджені і понесуть відповідальність у встановленому законом порядку", - наголошується в заяві СНБ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Єревані (Вірменія) група озброєних сил захопила будівлю однієї з частин полку патрульно-постової служби поліції в районі Еребуні.