ua en ru

Епоха спорткарів лише розпочинається. Офіційна презентація нового Porsche 911 у Києві

Київ. 8 грудня в Україні відбулася подія, яка є знаковою для усіх шанувальників легендарних спортивних автомобілів Porsche, - в Україні презентовано нове покоління автомобіля-ікони Porsche 911. Подія відбулася в НСК «Олімпійський» - вибір місця був невипадковим, оскільки спортивні гени 911-го вимагали відповідної обстановки, просякнутої ідеями перемог, самовдосконалення та прагнення нових рекордів. Українська прем'єра пройшла одночасно з презентацією автомобіля на інших європейських ринках, що ще раз підкреслює пріоритетність українського ринку для компанії Porsche AG.

В рамках презентації відбулася прес-конференція, під час якої Петро Рондяк, директор преміум брендів компанії «Віннер Імпортс Україна», та Сергій Корольов, бренд-директор Porsche, розказали про плани та надії, пов'язані з новою моделлю, а також інновації, які роблять новий 911 унікальним технічним продуктом. Крім того, в прес-конференції взяв участь представник виробника - регіональний менеджер Porsche Central and Eastern Europe Крістіан Штекель. Він привітав українських шанувальників Porsche з цією непересічною подією та, розповівши про видатні результати продажу Porsche у 2011 році, наголосив, що новий 911 - це величезний крок уперед у розробці класичних спортивних автомобілів та справжня сенсація для автомобільного ринку. Пан Штекель переконаний, що завдяки унікальності презентованої моделі та плідній співпраці з українським імпортером вдасться збільшити обсяги продажу спортивних Porsche в Україні.
Урочиста частина презентації розпочалася з вітальної промови бренд-директора Porsche Сергія Корольова, після чого на гостей очікував зворушливий фільм про історію легендарного 911, вражаюче лазерне шоу та поява автомобілів з-під покривал. Натовп довкола автомобілів не зникав до кінця вечора - гості прагли сісти за кермо новинки та відчути комфорт повністю оновленого салону, отримати консультацію стосовно інновацій, втілених у новому поколінні 911. Приємний музичний супровід вечора, вишукані делікатеси, приємне спілкування з однодумцями у невимушеній обстановці, звичайно ж, були невід'ємною частиною свята.
Традиційно для Porsche, на гостей чекала інноваційна цифрова книга відгуків, в якій кожен з гостей міг поділитися враженнями та емоціями від побаченого. Судячи з записів у книзі, нове покоління 911 перевершило усі сподівання шанувальників - непідробний захват та радість читалися у кожному з повідомлень.
Для гостей вечора було підготовлено ще один сюрприз - імпортер «Віннер Імпортс Україна» оголосив створення офіційного клубу Porsche в Україні. Компанія сприятиме розвитку клубного руху та допомагатиме амбасадорам бренду, які, безсумнівно, є носіями філософії Porsche та не уявляють своє життя без легендарних автомобілів з гербом на капоті. Перша клубна зустріч відбудеться вже на початку наступного року, проте вже зараз члени клубу можуть користуватися привілеями, які надаються офіційною дилерською мережею Porsche в Україні.
Нагадуємо, що нове покоління 911 Carrera було презентовано під час автосалону у Франкфурті та викликало справжній ажіотаж серед шанувальників спортивних автомобілів. Воно вирізняється економічністю, покращеною керованістю (час проходження Північної петлі Нюрбургринга було зменшено на 14 секунд у порівнянні з попередником нового 911) та традиційно високими динамічними показниками. До технічних інновацій автомобіля слід віднести вперше серійно використану 7-ступінчасту механічну коробку передач, системи термоменеджменту, рекуперації енергії, Auto Start/Stop, полегшену конструкцію кузова з алюмінію та сталі, 7-дюймовий сенсорний екран, електромеханічний підсилювач керма тощо.
Практично 90% компонентів автомобіля були розроблені з нуля або ж доопрацьовані, завдяки чому новий 911, як і завжди, є взірцем технічної досконалості та інноваційності.

Источник: «Віннер Імпортс Україна»