ua en ru

Олена Якубовська — керівник компанії Центр Біржових Технологій (Львів)

Олена Якубовська — керівник компанії Центр Біржових Технологій (Львів)

Цікава і складна назва – Центр біржових технологій… Що він дає клієнтам і своїм співробітникам і чому асоціюється зі зростанням і змінами у власному житті? Відповіді на ці питання я отримала за чотири роки своєї роботи в компанії, як на посаді фінансового консультанта, так і керівника філії Центр Біржових Технологій (Львів).

Чому саме Центр Біржових Технологій?

Колектив Центру Біржових Технологій, від керівництва до менеджерів – це талановиті і освічені люди, які прагнуть змінити світ на краще. В Центрі Біржових Технологій міста Львів досягнення кожного є важливими, їх цінують і помічають. Мій досвід показує, що саме працівники і їх небайдуже ставлення до роботи – це і є запорука успіху.

Незвичні ситуації і вирішення складніших завдань роблять тебе професіоналом у своїй справі. Тому я згодна з принципом компанії, що найкраще керувати роботою відділення можуть саме ті люди, які пройшли весь шлях професійного зростання. Саме завдяки такій підтримці і я – Олена Якубовська, змогла очолити представництво ЦБТ.

Олена Якубовська — керівник компанії Центр Біржових Технологій (Львів)

Бути в тренді – це головне правило компанії Центр Біржових Технологій (Львів) при роботі з клієнтами. Для них ми удосконалюємо навчальні програми, створюємо нові інвестиційні продукти, прагнемо надавати найкращий сервіс. А для цього треба бути професіоналами з великої літери і створювати відповідний колектив.

Успіх разом з Центром біржових Технологій міста Львів

Центр Біржових Технологій – це зміни у моєму житті, завдяки яким я зараз почуваю себе успішною людиною. По-перше, ЦБТ допоміг мені вийти на новий рівень доходу і створити одразу декілька незалежних джерел. По-друге, тут я примножила свій досвід практичної роботи на фінансових ринках і викладання. А ще, саме у Центрі Біржових Технологій я познайомилась з багатьма освіченими і талановитими людьми з різних куточків України, які стали моїми колегами і друзями і за знайомство з якими я дякую саме ЦБТ!

Колектив Центру Біржових Технологій завжди відрізнявся відкритістю і готовністю допомогти. Моє розуміння, що треба кардинально змінювати себе, щоб розвиватись, нові складні завдання і рух вперед співпали з аналогічними принципами роботи компанії. І в результаті я (Олена Якубовська) отримала пропозицію очолити офіс Центру Біржових Технологій в місті Чернівці, а згодом і в місті Львів.

Олена Якубовська — керівник компанії Центр Біржових Технологій (Львів)

Майже рік плідної роботи в західному регіоні: понад 100 семінарів, нові успішні співробітники, вдалі інвестиції клієнтів – це результат нашого колективу, яким ми пишаємося! Ми завжди намагалися відповідати потребам часу – коли було необхідно доступно розповісти людям про криптовалюту, джерела пасивного доходу чи новітні інвестиційні портфелі. А далі Олена Якубовська та її команда знову прямують вперед – до нових семінарів та інвестиційних рішень.

Мій власний досвід переконує, Центр Біржових Технологій – це прогресивна компанія, яка надає професійну підтримку в виборі напрямів інвестування і отриманні стабільного доходу від торгівлі фінансовими активами. Бути її співробітником – найкращий вибір і в той самий час відповідальність, оскільки тут працюють обізнані, наполегливі і цілеспрямовані особистості, які хочуть рухатись вперед і допомагати іншим підвищувати якість свого життя. І мені дуже приємно, що моя історія – частка історії успіху Центру Біржових Технологій!