ua en ru

Електротяжмаш за 2010 р. перевиконав план сплати до державного та місцевого бюджетів на 6,8% - до 47 млн грн

Держпідприємство "Завод" Електротяжмаш" в 2010 р. сплатило до державного та місцевого бюджетів 47 млн грн, що на 6,8% вище встановленого плану, погодженого з Міністерством промислової політики, у 44 млн грн. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Крім того, за даними підприємства, завод сплатив внесків до державних фондів - 69 млн грн при плані в 68,4 млн грн. За попередніми даними, чистий прибуток заводу за минулий рік склала 36 млн грн при затвердженому плані в 35,5 млн грн, а капітальні інвестиції в розвиток виробництва - 38 млн грн (34,4 млн грн).

Нагадаємо, держпідприємство "Завод" Електроважмаш" спеціалізується на виробництві електродвигунів для приводів прокатних станів, шахтних підйомників, бурових установок, екскаваторів, водяних насосів зрошувальних каналів, а також на випуску комплектного тягового електрообладнання для тепловозів, електровозів, дизель-поїздів. Як повідомлялося раніше, в минулому році завод збільшив обсяги виробництва майже на 7,9%, випустивши продукції на 875 млн грн, а чистий дохід - на 16,8%: він склав 882 млн грн.