ua en ru

В Еквадорі проходить другий тур президентських виборів

В Еквадорі проходить другий тур президентських виборів Фото: вибори в Еквадорі

Дільниці працюватимуть до 17:00 за місцевим часом

В Еквадорі проходить голосування в рамках другого туру президентських виборів, виборчі дільниці працюватимуть до 17:00 за місцевим часом (4:00 3 квітня по Києву). Про це повідомляє місцеве видання Ecuadortv.ec.

"Рано вранці проголосував кандидат у віце-президенти Республіки Хорхе Глас. Він прибув на виборчу дільницю у супроводі своїх прихильників і журналістів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією ЗМІ Еквадору, офіційні підсумки будуть підведені після 20:00 за місцевим часом. До цього моменту планують підрахувати 80% голосів.

На пост глави Еквадору претендують лідер правоцентристського "Руху КРЕО" Гільєрмо Ласо і представник правлячого лівого блоку "Альянс ПАІС" Ленін Моренно. У першому турі вони отримали 28,09% і 39,36% голосів виборців відповідно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 2 квітня 2017 року, в Республіці Вірменія проходять вибори парламентарів Національного зборів. У виборах беруть участь 9 політичних сил: правляча Республіканська партія Вірменії, блок "Царукян", партія "Вірменське відродження", блок "Оганян-Раффі-Осканян", блок "Конгрес-НПА", партія АРФ "Дашнакцутюн", блок "Елк", Комуністична партія Вірменії і партія "Вільні демократи".