ua en ru

Експерт: найвищі шанси очолити "Артемсіль" є у Володимира Долі

Найвищі шанси очолити держпідприємство "Артемсіль" має його чинний керівник Володимир Доля. Такої думки дотримується директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

Зазначимо, сьогодні в Мінагрополітики в рамках конкурсу на посаду директора ДП "Артемсіль" відбувся круглий стіл, на якому кандидати обговорювали стратегію розвитку підприємства. Так, пропозиції кандидатів вже доступні на сайті Міністерства, їх захист відбудеться наприкінці березня, і буде проходити режимі онлайн. Згідно з даними МінАП, до участі в конкурсі допущені 29 осіб.

За оцінкою Вадима Карасьова, найвищі шанси очолити держпідприємство має його чинний керівник Володимир Доля "в силу професійної компетентності та адекватної оцінки сильних і слабких сторін держмонополіста".

"Протягом неповних трьох місяців з моменту призначення в. о. директора "Артемсолі" Володимир Доля зрушив з місця чимало. Він почав укладати прямі договори з торговими мережами, позбувшись від посередників, включився в організацію логістичних центрів по всій Україні, залучив Міністерство економічного розвитку і торгівлі до пошуку нових ринків збуту замість втраченого ринку РФ. Якщо такому дати в руки всі важелі, якими традиційно користується повноправний директор держпідприємства, він не тільки виведе "Артемсіль" на нормальний рівень роботи, але і модернізує його і підготує до приватизації. Упевнений, це розуміє і міністр Павленко та члени конкурсної комісії", - сказав Вадим Карасьов.

Нагадаємо, 1 лютого 2016 року Мінагрополітики повторно оголосило конкурс на посаду директора ДП "Артемсіль". Термін подачі документів від кандидатів закінчився 3 березня 2016 року.