ua en ru

Екс-заступника директора "Держзовнішінформу" заарештовано із можливістю застави, - САП

Екс-заступника директора "Держзовнішінформу" заарештовано із можливістю застави, - САП Фото: у САП розповіли про арешт затриманого екс-чиновника "Держзовнішінформу"

Наразі САП намагається вручити повідомлення про підозру екс-директору "Держзовнішінформу"

Колишньому заступнику керівника державного підприємства "Держзовнішінформ" за результатами розгляду клопотання детектива Національного антикорупційного бюро України, погодженого прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 2 млн грн. Про це повідомила прес-служба САП у Facebook.

Також у САП зазначили, що наразі підписано повідомлення про підозру колишньому керівнику ДП "Держзовнішінформ" та вживаються заходи з метою його вручення в передбачений Кримінальним процесуальним кодексом України спосіб.

За інформацією слідства, зараз екс-керівник державного підприємства перебуває на території проведення антитерористичної операції.

У зв’язку з цим планується подання клопотання про здійснення спеціального досудового розслідування.

За результатами розгляду клопотання детектива Національного антикорупційного бюро України, погодженого прокурором Спеціа...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 13 квітня 2017 р.

Нагадаємо, у середу, 12 квітня, детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП затримали екс-заступника директора державного підприємства "Держзовнішінформ" за звинуваченням в грошових махінаціях на майже 10 млн гривень