ua en ru

Екс-радник Трампа назвав фальшивою доповідь про його зв'язки з Росією

Екс-радник Трампа назвав фальшивою доповідь про його зв'язки з Росією Фото: Картер Пейдж розповів про зв'язки з РФ

Картер Пейдж відкинув звинувачення у зв'язках із Росією

Колишній радник президента США Дональда Трампа Картер Пейдж відкинув звинувачення у зв'язках із Росією і назвав факти, наведені в доповіді спецслужб, "абсолютно фальшивими". Про це повідомляє The Washington Times.

"Помилки (в доповіді) настільки сміховинні і комічні, що у мене просто немає слів. Це настільки дико, просто вражає!" - заявив Пейдж.

Зазначено, що, згідно з інформацією колишнього агента британської розвідки Крістофера Стіла, який готував доповіді про зв'язки Трампа і його оточення з Кремлем, Пейдж і екс-глава передвиборного штабу мільярдера Пол Манафорт створили альянс для роботи з російськими спецслужбами, щоб дискредитувати кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Стіл також стверджує, що в липні 2016 року Пейдж таємно зустрічався в Москві з главою "Роснефти" Ігорем Сечіним, який нібито пропонував йому хабар в обмін на зняття санкцій із Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влітку 2016 року Федеральне бюро розслідувань США отримало "секретний судовий ордер" на стеження за Пейджем.