ua en ru

Екс-керівництво "Старокиївського банку" присвоїло майже 82 млн гривень, - поліція

Екс-керівництво "Старокиївського банку" присвоїло майже 82 млн гривень, - поліція Фото: поліція розслідує привласнення коштів "Старокиївського банку" (facebook.com/odesapolice)

Колишньому заступнику голови правління банку оголосили про підозру

Колишніх посадових осіб ПАТ "Старокиївський банк" підозрюють у привласненні 82 млн гривень. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції України.

Повідомляється, що поліція виявила факти привласнення коштів ПАТ "Старокиївський банк" колишнім керівництвом фінансової установи.

"У подальшому, проаналізувавши зібрану інформацію, поліцейські встановили і саму схему. Протягом декількох років підставним і підконтрольним їм особам видавалися кредити, які так і не було повернуто банківській установі. За такою схемою чиновники привласнили майже 82 мільйони гривень", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що зібрані докази причетності колишнього заступника голови правління банку до заволодіння коштами. Йому інкримінують привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, "Старокиївський банк" ліквідували в 2014 році.