ua en ru

Екс-нардеп Лозінський достроково вийшов на свободу

Екс-нардеп Лозінський достроково вийшов на свободу Фото: Віктор Лозінський

Біля стін колонії екс-нардепа чекав автомобіль з кіровоградськими номерами

Увечері в середу, 6 квітня, колишній народний депутат від "Блоку Юлії Тимошенко" Віктор Лозінський , якого сім років тому засудили за вбивство жителя Кіровоградської області Валерія Олійника, вийшов на свободу і покинув територію Бориспільській колонії. Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Біля виходу з колонії Лозінського чекав автомобіль Audi з кіровоградськими номерами. Екс-нардеп вийшов з воріт колонії, сів в автомобіль і покинув територію місця ув'язнення.


За даними джерел, Лозинський після звільнення повинен був повернутися в свій будинок в Голованівську Кіровоградської області. При цьому наголошується, що будинку екс-депутата не було ніяких ознак присутності господаря. У вікнах не горіло світло, а також була відсутня охорона біля воріт.

Пізніше охорона повідомила, що про повернення Лозінського нічого не чула.

Нагадаємо, апеляційний суд Київської області вирішив звільнити Лозінського умовно-достроково. Він відсидів шість років, хоча засудили його на 15, згодом термін скоротили до 10 років в'язниці. На волю він вийшов завдяки так званому "законом Савченко", за якими перебування в СІЗО вважається день за два.

Лозінський був засуджений на 15 років у квітні 2011 року за вбивство.