ua en ru

Экс-нардепы от ПР просят Колесникова помочь в организации акции протеста в Киеве, - ИС

Экс-нардепы от ПР просят Колесникова помочь в организации акции протеста в Киеве, - ИС

Висловлюється готовність зібрати велику кількість прихильників Партії регіонів з різних областей України

Колишні депутати від Партії регіонів звернулися до співголови партії "Опозиційний блок" Бориса Колесникова з проханням допомогти влаштувати пікет біля Окружного адміністративного суду в Києві. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" (ІС) Дмитро Тимчук у Facebook.

"До співголови "Опозиційного блоку" Бориса Колесникова звернулася "ініціативна група членів Партії регіонів" з різних обласатей України з проханням посприяти в організації масової акції протесту під будівлею Окружного адміністративного суду в м.Києві, де 6 грудня 2017 року буде розглядатися справа про заборону Партії регіонів", - заявив Тимчук.

Також зазначив, що у зверненні висловлюється готовність зібрати велику кількість прихильників ПР з різних регіонів України, обговорюється можливість використовувати символіку ПР в ході даної акції протесту.

Нагадаємо, у четвер, 30 листопада, Дмитро Тимчук повідомив, що колишні члени Партії регіонів готуються до акцій протесту в день розгляду Окружним адміністративним судом Києва справи про заборону партії. За даними групи ІС, плани проведення акцій протесту поки обговорюються, але інформаційний супровід вже розпочався і гроші на це надходять з Росії.