ua en ru

Колишні депутати з ПР готують протести на день суду щодо заборони партії, - Тимчук

Колишні депутати з ПР готують протести на день суду щодо заборони партії, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Плани проведення акцій протесту поки обговорюються

Колишні члени Партії регіонів готуються до акцій протесту в день розгляду Окружним адміністративним судом Києва справи про заборону партії. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" (ІС) Дмитро Тимчук в Facebook.

"Через тиждень, 06.12.2017, Окружний адміністративний суд м.Києва повинен розглянути справу про заборону Партії регіонів і скасування її державної реєстрації. За даними групи ІС, екс-регіонали будуть реагувати - плани проведення акцій протесту поки обговорюються, але інформаційний супровід вже пішло , гроші з РФ на цю справу надходять", - заявив Тимчук.

Нагадаємо, на початку вересня 2017 року Окружний адміністративний суд Києва (ОАСК) відкрив провадження за позовом громадської організації до Мін'юсту про заборону діяльності в країні Партії регіонів. Позивач просить у суду визнати протиправним бездіяльність Мін'юсту, вказаної в листі "Про відмову від звернення Міністерства юстиції України в Окружний адміністративний суд міста Києва про заборону діяльності політичної партії "Партія регіонів".