ua en ru

Економимо час і гроші: шопінг в інтернет-магазині EVA

Економимо час і гроші: шопінг в інтернет-магазині EVA

Довгоочікуване відкриття інтернет-магазину eva.ua сталося! Улюблений магазин став ще ближче. Тепер поповнити запас товарів першої необхідності можна не виходячи з дому і в будь-який час доби.

Велика мережа магазинів косметики та парфумерії EVA вже доступна для любителів онлайн-покупок. Користувачі можуть замовити на інтернет-майданчику парфумерію, дитячу продукцію, товари для дому, косметику і побутову хімію.

останнім часом намітився чіткий тренд переходу від офлайн-торгівлі до гібридної моделі з обов'язковою онлайн-складової. Сайти стають місцем для реалізації сформованих потреб клієнтів. Покупці з довірою ставляться до замовлення косметики і побутової хімії. Тут не треба переживати про якість складання або про те, що зображення товару на сайті не збігається з реальністю. Замовлення товарних позицій повсякденного попиту в інтернеті — логічний крок в умовах мобільного сучасності. Переваги онлайну прості:

  • Широкий асортимент товарів в порівнянні з офлайн-магазином.
  • Зручна доставка: адресна або на склад перевізника.
  • Економія часу. Якщо раніше на похід в магазин доводилося відводити мінімум годину вільного часу, то шопінг в інтернеті займає в 2-3 рази менше часу. Важливу роль грає ціна питання. Товари в інтернеті, як правило, коштують дешевше, ніж на полицях в магазинах.

Покупки на сайті eva.ua — зручно і доступно

На сторінках інтернет-магазину EVA величезна кількість товарів, серед яких кожна господиня обов'язково знайде засоби для прибирання та прання. В каталогах — якісні товари повсякденного попиту, які полегшують працю і дарують комфорт. Представлені гіпоалергенні товари і спеціальна продукція для дітей.

Все для догляду за тілом та волоссям, гоління, стайлінгу — з eva.ua выбрайте необхідні товари в будь-якому ціновому сегменті.

EVA пропонує різноманітний асортимент декоративної косметики від провідних світових брендів — L'oreal Paris, Maybelline New York, Seventeen, Max Factor та інші. Туш для вій, губна помада, лайнер, тональний крем — тут є все, щоб оновити косметичку до нового модного сезону і поповнити стратегічно важливі запаси косметики.

Крім того, в магазині представлений приголомшливий вибір парфумерії. Тут можна підібрати туалетну воду навіть для дитини — дитяча парфумерія відповідає міжнародним стандартам якості та безпеки і абсолютно нешкідлива для юних модників.

Доставка товарів — кур'єром "до дверей" або в відділення поштового оператора "Нова Пошта" у будь-яке місто України. Відправка кур'єрською службою становить 45 грн., у відділення НП — 35 грн. При замовленні від 350 гривень, діє пільгова ставка — доставка перевізником у відділення безкоштовно, а за доставку кур'єром на будинок оплата складає всього 10 грн. При цьому чекати посилку не більше 3-х днів.

EVA пропонує не тільки запастися товарами першої необхідності, але і провести захоплюючий емоційний серфінг по онлайн-майданчику.

Один з головних плюсів EVA — впізнаваність бренду і розгалуженість торговельної мережі. В Україні налічується понад 600 офлайн-точок продажу. Мережа входить до списку найбільших гравців на ринку дрогері. На сайті представлені оригінальні і якісні товари відомих брендів косметики, парфумерії та побутової хімії.