ua en ru

Екіпаж МКС повернувся на Землю

Спусковий апарат пілотованого корабля "Союз ТМА-12М" у четвер, 11 вересня, приземлився в Казахстані з міжнародним екіпажем на борту.

Спусковий апарат пілотованого корабля "Союз ТМА-12М" у четвер, 11 вересня, приземлився в Казахстані з міжнародним екіпажем на борту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центру управління польотами.

"11 вересня 2014 року в 6 годин 23 хвилини за московським часом в 148 кілометрів на південний схід від міста Жезказган у Казахстані приземлився спускний апарат транспортного пілотованого корабля "Союз ТМА-12М" з міжнародним екіпажем.
Час перебування в космічному польоті екіпажу пілотованого корабля "Союз ТМА-12М" склав 169 діб 5 годин 6 хвилин", - йдеться в повідомленні.

"Союз ТМА-12М" відстикувався від МКС сьогодні в 3:01 за московським часом з екіпажем у складі російських космонавтів Олександра Скворцова, Олега Артем'єва і американського астронавта Стівена Свонсона.

У ЦУПі повідомили, що на станції до прибуття наступного російського пілотованого корабля ще продовжать роботу учасники 41-ої тривалої експедиції на МКС російський космонавт Максим Сураєв, американський астронавт Рід Вайсман і європейський астронавт Олександр Герст.