ua en ru

З Єгипту в Україну другу добу не можуть вилетіти 150 туристів

З Єгипту в Україну другу добу не можуть вилетіти 150 туристів Фото: міжнародний аеропорт "Хургада" (airport-hurghada)

В компанії JoinUp пояснили, що затримка сталася через технічну несправність літака

З єгипетського міста Хургада другу добу не можуть вилетіти в Київ 150 туристів рейсу BAY 2092 авіакомпанії Bravo Airways туроператора JoinUp. Про це повідомляє ТСН.uа.

За словами одного з туристів, в Хургаді застряг літак Bravo, номер рейсу BAY 2092.

"О 6:30 завантажили багаж, а в 10:00 його розвантажили. Нас вивели якимось чорним виходом. Заселили в жахливі умови", - розповів турист.

Він також зазначив, що туристи жодною інформацією не володіють.

"Нас 150 чоловік, багато з маленькими дітьми. В 17.20 буде дві доби як затримали рейс. В Україні про затримку туроператори взагалі нічого не знають", - додав він.

У свою чергу в компанії JoinUp пояснили, що затримка сталася через технічну несправність літака.

У компанії додали, що поки не знають точного часу вильоту, проте запевнили, що він відбудеться протягом години, а туристи вже проходять реєстрацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Туреччині з аеропорту Анталії не могли вилетіти українські туристи, пасажири рейсу SSV 2162 ANDA.

Один з пасажирів, український політолог Віктор Таран повідомив в Facebook, що у літака McDonnell Douglas, яким повинні були летіти пасажири, відмовив двигун.

Раніше, 23 липня, група українських туристів застрягла в аеропорту Барселони (Іспанія). За словами пасажирів, туроператором виступала компанія JoinUp.

Літак з аеропорту "Бориспіль" повинен був вилетіти в Барселону в 3:10, але виліт відклали на 12:25.