ua en ru

Єгипет попросив у Франції записи переговорів пілотів А320

Єгипет попросив у Франції записи переговорів пілотів А320 Фото: Айман аль-Мукаддам вже зустрівся з членами французької делегації, яка бере участь у технічному розслідуванні катастрофи як країна-розробник літака

Слідчі в Єгипті потребують даних про всі переговори пілотів з диспетчерами з того моменту, як капітан літака оголосив про зліт

Єгипетські слідчі запросили у Франції записи переговорів пілотів лайнера, що розбився А320 авіакомпанії EgyptAir з диспетчерами. Про це заявив глава єгипетської комісії з розслідування авіакатастрофи Айман аль-Мукаддам газеті Al Aharam.

Єгипет зробив запит на надання даних про всіх переговори пілотів з диспетчерами з того моменту, як капітан літака оголосив про зліт.


За словами Аль-Мукаддам, слідчу комісію входять єгипетські експерти, що представляють різні галузі у сфері цивільної авіації, включаючи льотчиків, інженерів, фахівців з навігації та ін.

Глава єгипетської комісії з розслідування авіакатастрофи вже зустрівся з членами французької делегації, яка бере участь у технічному розслідуванні катастрофи як країна, яка є розробником і виробником літака.

Нагадаємо, на місці аварії Airbus 320 виявлений фрагмент тіла.