ua en ru

Єгипет розпочав антидемпінгове розслідування щодо імпорту сталевої арматури з України

Єгипет розпочав антидемпінгове розслідування щодо імпорту сталевої арматури з України Фото: Єгипет почав розслідування щодо "Метінвесту"

Єгипет почав розслідування щодо "Метінвесту" і "АрселорМіттал"

Єгипет розпочав антидемпінгове розслідування щодо імпорту сталевої арматури з України, Китаю та Туреччини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку та торгівлі України.

Повідомляється, що єгипетська сторона 3 січня 2017 року офіційно проінформувала Україну про початок розслідування.

Як зазначається, протягом 30 днів з дати порушення розслідування (22 грудня 2016 року) іноземні експортери, виробники та імпортери мають можливість зареєструватися учасниками розслідування.

Зокрема, у розслідувані фігурують дві українські компанії, постачають товар до Єгипту, це "АрселорМіттал Кривий Ріг" та "Метінвест".

"Департаментом антидемпінгових розслідувань, субсидування та захисту Міністерства торгівлі та промисловості Арабської Республіки Єгипет, що є уповноваженим органом, що проводить розслідування, було визначено кількох українських виробників, що постачають товар до Єгипту, це "АрселорМіттал Кривий Ріг" та "Метінвест", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Китаї можуть скоротити час проходження товарів через митницю.