ua en ru

У Китаї можуть скоротити час проходження товарів через митницю

У Китаї можуть скоротити час проходження товарів через митницю Фото: у Китаї можуть скоротити час проходження товарів через митницю

У Китаї мають намір на 30% скоротити час проходження товарів

У Китаї мають намір на 30% скоротити час, необхідний на проходження товарами митних процедур. Про це повідомляє "Сіньхуа".

Так, в 2017 році китайська митниця має намір підвищувати рівень надання послуг, зокрема, скоротити час очікування при проходженні товарами митниці.

Як заявив глава китайської митниці Юй Гуанчжоу, митне управління КНР разом з профільними структурами розробило цілий комплекс заходів, спрямованих на скорочення часу митного очищення. Серед конкретних заходів на 2017 рік він зазначив план по підвищенню автоматизації обладнання на митниці, оптимізацію людських ресурсів.

Повідомляється, що з липня 2015 року до цього моменту час проходження митниці при експорті скоротився з 2,7 години до 1,84 години, а при імпорті з 29,3 години до 25,4 години.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про те, що щомісяця на митниці перевиконуються збори на 1,5-2 мільярди гривень.