ua en ru

Єфремов прокоментував своє затримання

Єфремов прокоментував своє затримання Фото: Олександр Єфремов

Єфремов вважає, що його затримання пов'язане з "нервозністю, яка панує у владі"

Екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що його затримання пов'язане з "нервозністю, яка панує у владі". Про це він заявив під час перерви у судовому засіданні, на якому Єфремову обирають запобіжний захід, передає "112 Україна".

"Я пов'язую свій арешт з тієї нервозністю, яка панує у владі. По всій видимості, проблеми держави настільки погані, що їм необхідно закривати інформаційну маячню ось такими речами", - заявив Єфремов.


Крім того, за повідомленням "Громадського радіо", Єфремов вважає, що докази в обвинувачення "дуже слабкі".

"В доказах не представлено нічого, крім висновків представників Генпрокуратури про те, що я винен в порушенні статей. Але як можна визнавати те, чого немає? Просто за фактом. І ви ж бачите, що робиться? Вони розуміють, що у них дуже слабкі докази, тому вони прислали сюди людей для того, щоб порушити громадську думку і чинити тиск на суд. Так само не працюють", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Єфремов підозрюється, зокрема, у причетності до створення так званої "Луганської народної республіки". Також йому інкримінують заволодіння держмайном і умисні дії, спрямовані на зміни меж території України.

Зазначимо, статті, які інкримінуються Єфремову, згідно статті 176 КПК, не передбачають заставу або домашній арешт, як запобіжний захід.