ua en ru

Єфремов попередив лідерів опозиції, що вони будуть притягнуті до відповідальності

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов попередив лідерів опозиції, то те що вони будуть притягнуті до відповідальності. Про це він заявив на брифінгу в Верховній Раді України

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов попередив лідерів опозиції, то те що вони будуть притягнуті до відповідальності. Про це він заявив на брифінгу в Верховній Раді України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо керівники опозиції думають, що вони залишаться в стороні від тої відповідальності, яку вони на себе взяли, закликаючи людей приїжджати в Київ і братись за зброю і займатися тут злочинами, то вони помиляються. Навряд чи вони також уникнуть відповідальності", - заявив Єфремов.

"Я не знаю, яка це буде відповідальність, але, як правило, тих людей, які винні в розмалюванні громадського протистояння історія знаходить," - додав Єфремов.

За його словами, серед так званих мирних демонстрантів були ті, хто мав при собі вогнепальну зброю.

"Я хочу абсолютно офіційно заявити, що радикальні елементи, які йшли в складі так званих мирних демонстрантів, мали на руках вогнепальну зброю, яку застосовували" - сказав Єфремов.