ua en ru

Єфремов: На цьому тижні депутати внесуть зміни до ПК, що стосуються малого бізнесу

Вже на цьому тижні народні депутати внесуть зміни до Податкового кодексу (ПК) України, що стосуються малого бізнесу і задовольняють всіх учасників цього процесу. Про це на сьогоднішньому брифінгу заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"На цьому тижні, я думаю, ми приймемо той блок доповнень, який мав бути внесений до Податкового кодексу України, і пов'язаний він з роботою малого бізнесу. Досягнуті домовленості з Кабінетом міністрів, безпосередньо з представниками малого бізнесу та зі спеціалістами, міністерствами. Я думаю, що це буде цілісний документ, який дозволить досить непогано і ефективно розвиватися малому бізнесу в державі", - сказав Єфремов.

Він додав: "Цілий ряд політичних нюансів на даний момент знаходяться у відпрацюванні, ведуться консультації і домовленості, і поки я не бачу, відверто кажучи, остаточних рішень по цих документах.., але думаю, консультації, які проходитимуть протягом дня і завтра, можуть дати відповідь на питання, які на сьогоднішній день є і будуть знайдені".