ua en ru

Ефективні рішення для вашого бізнесу. Amillidius Start: відгуки про інноваційний продукт

Ефективні рішення для вашого бізнесу. Amillidius Start: відгуки про інноваційний продукт

Кожна людина, бажаючи створити власний бізнес, замислюється над тим, як його розкрутити, як зацікавити потенційних клієнтів, як просунути свою послугу або товар в маси. Тобто, як грамотно, не допускаючи помилок, прорекламувати себе, щоб бізнес не потонув в середовищі конкурентів, а зайняв свою нішу на ринку. Рекламне агентство Амиллидиус є професіоналом у сфері маркетингу, тому спеціально для допомоги починаючим бізнесменам фахівці створили унікальний продукт Amillidius start, відгуки про ефективність якого можна почитати від вдячних клієнтів.

зокрема, одним із замовників рекламного агентства Амиллидиус була Заріна Семенюк - гендиректор Української Фінансової Академії, засновник Ukrainian Fashion Academy, що дала старт Odessa Fashion Week. Також Зарину є редактором Ukrainian Fashion Magazine. Щоб успішно просувати свої проекти, вона звернулася за допомогою в агентство Amillidius, яке взяло на себе розкрутку її бізнесу. Заріна Семенюк залишилася задоволена послугами, наданими Амиллидиус, і висловила надію на подальшу співпрацю.

Amillidius Start: відгуки про продукт і його особливості

Для того, щоб будь-який бізнес функціонував на належному рівні, потрібно провести масштабну рекламну кампанію, в яку входять: створення бренду і логотипу, медіапланування, вироблення стратегії, створення унікальної рекламної продукції, замовлення і написання СЕО-матеріалів, зйомка відеороликів та багато іншого

Самостійно і без належної підготовки весь цей спектр заходів просто неможливо здійснити. Тому всі успішні бізнесмени довіряють даний процес професіоналам. В Україні провідними фахівцями даної сфери послуг є рекламне агенство Амиллидиус, яке для просування бізнесу розробив ексклюзивний продукт Амиллидиус старт. Відгуки про нього красномовно свідчать про його необхідність в просуванні своєї справи.

Аммілідіус старт - відгуки про продукт позитивні

Амиллидиус: історія успіху

Поговоримо трохи про самому рекламному агентстві Амиллидиус. Датою його заснування є 2010 рік. Спочатку його пріоритетним напрямком діяльності було створення сайтів та їх СЕО-просування. Однак, по закінченні часу, компанія почала всебічно розвиватися, розширюючи коло своєї роботи. В даний час Amillidius надає повний спектр послуг з digital marketing, що включають в себе PR і SERM, SMM і PPC, управління репутацією в інтернеті і захист від інформаційних атак.

Рекламне агентство Amillidius вже протягом майже восьми років залишається провідною компанією в сфері інтернет-маркетингу, яка відрізняється найвищим рівнем якості послуг, персональним підходом до кожного клієнта, а також передовими тенденціями в області просування інтернет-ресурсів та реклами.

Варто відзначити, що дана компанія працює не тільки в Україні, але і по всьому світу. Зокрема, її послугами скористалися клієнти з Польщі, В'єтнаму, Мексики, Італії та Португалії.

Продукт Amillidius start, відгуки свідчать, що Ваш бізнес стане успішним

Amillidius Start: запорука ефективності Вашого бізнесу

Амиллидиус Старт - це продукт рекламного агентства Amillidius створений спеціально для підприємців. Він включає в себе всі кроки по просуванню бізнесу від А до Я, і допоможе не тільки розкрутити Ваша справа, але і вивести його на принципово новий рівень.

Всього два місяці потрібно фахівцям Амиллидиус на те, щоб розробити гідну імідж-кампанію бренду, освоїти нові ринки, збільшити продажі і зробити Ваш бізнес не тільки прибутковою, але й успішним.

Якщо Вас зацікавила можливість просування бізнесу з Amillidius Start, залишайте свої контактні дані нижче у формі і записуйтеся на консультацію зі спеціалістом: